Ontspanningsmassage Sneek! Een weldaad voor lichaam en geest.  

Op zoek naar een heerlijke, ontspannende of juist een goede, stevige massage in Sneek? Dan bent u hier op het juiste adres! Gevestigd in Sneek, maar natuurlijk is iedereen in heel Friesland verzekerd van een warm onthaal in mijn praktijk.

 De behandelingen worden gegeven op een verwarmde massagetafel wat voor nog meer ontpanning zorgt. Mijn sfeervol ingerichte praktijk aan huis brengt je in een rustige stemming. Hygiëne en respect zijn hier twee belangrijke kernwoorden. Vanzelfsprekend geldt dit vanuit de behandelaar, maar ook wordt hetzelfde van de ontvanger verwacht. 

 Voor een eerste behandeling nemen we eerst een paar minuten de tijd om samen door te nemen of er klachten, blessures of andere bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Na de nodige formaliteiten is het doel bij mij altijd ‘ontspannen’! Warme olie, rustgevende muziek, kalmerende geuren en een massage dat helemaal is afgestemd op wat nodig is.

 Wanneer het teveel aan prikkels uit het lichaam is verdwenen, kun je de verplichtingen van het dagelijks leven beter aan.

 

 De massage is opgebouwd uit verschillende massagetechnieken:

  • Ontspanningsmassage
  • Klassieke massage
  • Intuitïeve massage

 

 

Tarieven particuliere massage:

 

Ontspanningsmassage: 60 minuten €60,00 / 90 minuten €85,00

Stoelmassage: 30 minuten €25,00 / 60 minuten €50,00

 

Reserveren kunt u hier!   

 

  • Ik ben 1 á 2 keer per week bij bedrijven. Check daarom eerst even mijn beschikbaarheid via het contactformulier of bel gerust voor een afspraak.
  • Parkeren kunt u op het flexaterein. 
  • Let op! Cliënten die slecht ter been zijn: De massagekamer bevindt zich op de eerste verdieping zonder lift.
  • Ik werk met een niet goed geld terug garantie!