Vitaliteit en je eigen lichaam weer voelen

Ons eigen lichaam biedt een schat aan informatie. In deze hectische tijd is het voor veel mensen een kwestie van hollen of stilstaan. Werk, gezin, huishouden en natuurlijk allerlei hobby’s en andere verplichtingen. Je eigen lichaam aanvoelen en signalen van overbelasting en stress oppikken, dat lukt hierdoor vaak niet. En dat terwijl je lichaam en je vitaliteit zo ontzettend belangrijk zijn. Om te blijven functioneren op je werk en privé, maar ook om lekker in je vel te zitten en gelukkig te zijn. Vitaliteit Nederland geeft je graag deze persoonlijke aandacht en helpt je zelf even stil te staan bij je lichaam.

Stoelmassage en vitaliteitsadvies

Vitaliteit is wel een ‘hot’ onderwerp, ondanks ons drukke bestaan. Gezonde voeding, superfood zelfs, allerlei manieren van sporten…we weten best dat dit goed voor ons is. Maar misschien heb je nog niet de juiste manier gevonden om je vitaal te voelen. Of je hebt wat vage klachten, maar weet niet wat je lichaam je wil vertellen. Vitaliteit Nederland brengt je graag weer terug naar de basis: de signalen van je eigen lichaam oppikken. Dit doen we door o.a.:

Gezonde werknemers en verzuimreductie

Op de werkvloer draait het bij veel bedrijven om een goed lopend werkproces. Er moeten deadlines en doelstellingen behaald worden. De werknemer is daarbij van cruciaal belang, maar wordt nog wel eens over het hoofd gezien zolang hij/zij maar meedraait. Toch is verzuim in veel organisaties een groot en kostbaar probleem. Aandacht voor werknemers en het thema vitaliteit, helpt om vroegtijdig symptomen van bijvoorbeeld een burn out of RSI op te sporen. Zo leveren wij met ons advies en stoelmassage een bijdrage aan verzuimreductie. En nog belangrijker: tevreden, energieke en productieve medewerkers.

Intake formulier

Ramon Menger: de man achter Vitaliteit Nederland

Als voormalig topsporter en professioneel danser weet ik niet beter dan dat mijn lichaam erg belangrijk voor me is. Verwaarloos je je lijf, negeer je belangrijke signalen? Dan krijg je hier onherroepelijk de rekening van gepresenteerd. Ik combineer mijn kennis over een gezond en vitaal lijf graag met vaardigheden als Touch Pro® masseur. Aandacht en respect voor degene die ik behandel staan hierbij voorop. Ik geloof echt dat aanraking een levensbehoefte is, waar we meer gebruik van moeten maken.

Meer weten over Vitaliteit Nederland?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Contact opnemen